• NIEUW: SAFETY & CARE AUTOMATEN
  • NIEUWSTE GENERATIE KOFFIEMACHINES
  • AUTOMATEN VOOR VEILIGHEIDSMATERIAAL
  • VOEDINGSAUTOMATEN
  • BROODAUTOMATEN

 

 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 

Automatenshops & Vendingwalls

Aan u de keuze: een heuse automatenshop of een complete automatenwand. Het uitgebreid aanbod aan automaten van BDS uit Waregem, West-Vlaanderen, biedt een oplossing voor elke plek. Vormgeving, kleurstelling en afmetingen worden afgestemd op uw specifieke verkoopsomgeving. Het grote voordeel van een automatenshop of vendingwand is het feit dat u met relatief weinig inspanningen én op een klein oppervlak een goede omzet genereert. Daarom adviseren wij u een opstelling van diverse individuele automaten. Zo kunnen meerdere klanten zich gelijktijdig bedienen en kan u de automaten gerichter afstemmen op uw verkoopproducten en kan u eventueel uw verkoopsgamma na verloop van tijd makkelijker bijstellen.

 

Naast het vertrouwde muntwisselsysteem, kunnen automaten individueel uitgerust worden met een ID-reader (een must bij de verkoop van sigaretten en alcoholhoudende dranken), een biljettenlezer of andere kaartsystemen, of kan u uw shop voorzien van een algemeen muntwisselsysteem.

 

Indien u dit wenst, kan u kiezen voor speciale ombouwwanden die door onze interieurbouwer op maat worden gebracht. De service van de automaten kan u natuurlijk steeds aan ons technisch team toevertrouwen en ook voor de ingrediënten kan u bij ons terecht.

 

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie!