• NIEUW: SAFETY & CARE AUTOMATEN
  • NIEUWSTE GENERATIE KOFFIEMACHINES
  • AUTOMATEN VOOR VEILIGHEIDSMATERIAAL
  • VOEDINGSAUTOMATEN
  • BROODAUTOMATEN

 

 

Artikel Broodautomaten

Artikel Broodautomaten.pdf

Downloaden

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 

Broodautomaten

Wij bieden u ook hier een uitgebreid gamma aan broodautomaten.

 

Met de broodautomaat biedt u een extra service aan uw klanten. Ze hoeven niet langer in de rij wachtenden aan te schuiven. Door een automaat te plaatsen geeft u klanten bovendien de mogelijkheid om ook na sluitingstijd bij u brood of pistolets te kopen. En dit zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw artisanaal product.

 

In ons aanbod vindt u zowel de ‘klassieke’ broodtrommelautomaat als de nieuwste generatie broodautomaten met liftsysteem. De nieuwe broodautomaten bieden u de mogelijkheid om meer soorten én vormen van brood aan te bieden. Ja zelfs, stokbroden kan men nu via onze broodautomaat verkopen ! Bovendien creëren we ook een grotere capaciteit in aantallen. Bij dit nieuwste type automaten wordt de temperatuur binnen in de automaat gecontroleerd en op peil gehouden, zodat uw product optimaal bewaard wordt.

 

Bovendien biedt BDS u verschillend types behuizing voor uw broodautomaat. We hebben een keuze uit houtbehuizingen alsook diverse volledig metalen behuizingen. U verkiest uw broodautomaat in te bouwen? Ook hier bieden wij oplossingen op maat. Wenst u een speciale behuizing ? Contacteer ons ! Onze ontwerpdienst werkt uw idee concreet uit. U vindt alvast enkele ideeën in onze rubriek behuizingen voor automaten en rubriek Automatenshops & Vendingwalls.

 

Een broodautomaat is zoveel meer dan een extra verkoopkanaal. Gebruik het daarom consequent als onderdeel van je communicatie. Wij kunnen uw automaat en/of behuizing voorzien van uw logo en adresgegevens in uw eigen huisstijl. U verkiest de automaat niet bij uw zaak te plaatsen, maar op een andere locatie. Geen nood, onze medewerkers ondersteunen u om de ideale locatie voor u te vinden. Ook deze automaten onderscheiden zich door professionele kwaliteit en duurzaamheid. Ze voldoen aan de strengste Europese milieu- en veiligheidseisen. Ook bezitten de meeste toestellen over een spaarstand die u een beduidende energiebesparing kan opleveren. U kan natuurlijk ook bij ons terecht voor een tweedehands broodautomaat en behuizing.

 

Meer info ? Contacteer ons vandaag nog !