• NIEUW: SAFETY & CARE AUTOMATEN
  • NIEUWSTE GENERATIE KOFFIEMACHINES
  • AUTOMATEN VOOR VEILIGHEIDSMATERIAAL
  • VOEDINGSAUTOMATEN
  • BROODAUTOMATEN

 

 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 

Diverse automatenmerken en betaalsystemen

BDS uit Waregem, West-Vlaanderen is sinds jaren erkend dealer van automaten en apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Als erkend partner geeft de fabrikant aan dat je bedrijfsvoering voldoet aan de kwaliteit en continuïteit die de fabrikanten en u als klant verwachten.

 

De nauwe samenwerking met diverse fabrikanten betekent dat u als klant altijd zal kunnen profiteren van de nieuwste internationale innovaties op het gebied van machines. Bovendien kunnen wij hierdoor ook steeds beroep doen op de technische- en commerciële ondersteuning van fabrikanten. Deze verscheidenheid aan merken zorgt ervoor dat wij u steeds een totaalpakket kunnen aanbieden, perfect afgestemd op uw behoeften.

 

Veel automaten werken op muntgeld of speciale muntjes, jetons. Maar soms is er onvoldoende wisselgeld. Op vandaag kunnen muntsystemen uitgebreid worden met extra tubes wisselmunten, buiten het eigenlijke muntsysteem. Verdeel u duurdere artikelen via de automaat, dan kan de vendingmachine voorzien worden van een biljettenlezer. Heeft u meerdere automaten en verkiest u één centrale biljettenwisselaar? Ook dit kunnen wij u aanbieden.

Betalen zonder contant geld bij de automaat past prima in de cashless filosofie. U kunt kiezen uit chipkaart, bankkaart, zip-systemen, sleutelhanger of mobiel betalen, pay-wave systemen. U heeft zelfs de mogelijkheid om verschillende kostprijzen te hanteren voor diverse gebruikersgroepen.

 

Graag zoeken wij voor u de gepaste automaat met passend betaalsysteem.

 

Contacteer ons voor meer informatie!