• NIEUW: SAFETY & CARE AUTOMATEN
  • NIEUWSTE GENERATIE KOFFIEMACHINES
  • AUTOMATEN VOOR VEILIGHEIDSMATERIAAL
  • VOEDINGSAUTOMATEN
  • BROODAUTOMATEN

 

 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 

Snoepautomaten

U bent op zoek naar een  Snoep-&-snack automaten of gezonde snackautomaat van hoogwaardige kwaliteit? Business Distribution Service , kortweg BDS automaten,  is uw partner.

 

Zin in een lekker tussendoortje? Lekker hartig of lekker zoet, knisperig krokant of tongstrelend zacht ? Of heeft u liever een gezonde snack zoals een fruitsalade, snackgroente, ontbijtkoek of mueslibar? Dankzij de flexibel in te delen temperatuurzones, kan u voortaan het traditionele candy-bar combineren met de gezonde knabbels en snacks. Aan u de keuze wat u wenst aan te bieden. Het is tevens mogelijk om de automaat zowel met snacks als drankjes aan te vullen, de combi-automaat. Samen met u stellen wij uw assortiment samen, bieden wij u de passende automaat en stellen deze af op uw producten.

 

Wij bieden u zowel de 'traditionele' spiraalautomaat als de nieuwste automaten van het merk Jofemar, met uniek duwsysteem. Dankzij dit systeem, wordt de capaciteit aan producten aanzienlijk verhoogt. Bovendien valt het product niet langer, maar wordt het via het liftsysteem afgeleverd. Deze automaten hebben ook een groot glasfront. Dit biedt u een maximale visibiliteit en een optimale zichtbaar assortiment.

 

De nieuwste technologieën qua LED-verlichting en energiezuinige koeling, garanderen u een laag energieverbruik. Niet veel ruimte ? Dankzij een gepatenteerd en innoverende ventilatiesysteem voor hete lucht aan de voorkant kan de automaat met de achterkant tegen de muur geplaatst worden, wat ruimte bespaart.

 

U kan natuurlijk gebruik maken van onze diverse diensten: huren, aankopen, leasen of in full service beheerContacteer ons dan zeker vandaag nog! Indien gewenst, kan u ook bij BDS automaten terecht voor de aankoop van uw producten. Ook voor andere automaten zoals voedingsautomaten, drankautomaten, koffieautomaten, snoepautomaten en waterdispensers, kan u bij ons terecht!