• NIEUW: SAFETY & CARE AUTOMATEN
  • NIEUWSTE GENERATIE KOFFIEMACHINES
  • AUTOMATEN VOOR VEILIGHEIDSMATERIAAL
  • VOEDINGSAUTOMATEN
  • BROODAUTOMATEN

 

 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 

Voedingsautomaten

Op vandaag is BDS uit Waregem, West-Vlaanderen, dé specialist op gebied van voedingsautomaten. Met de voedingsautomaat stelt u op een veilige en eenvoudige manier voedingswaren ter beschikking 24u op 24u, voor iedereen. Wij bieden u zowel de  traditionele voedingsautomaat met carrousel  als het nieuwste voedingsautomaat met liftsysteem

 

Dit nieuwe gamma laat toe bereide gerechten, ongeacht het type van verpakking, aan te bieden. Bovendien biedt het grote glasfront een grote visualiteit naar de producten. U kan zowel charcuterie, vers vlees, bereide gerechten, pastaschotels, verse groenten en fruit, belegde broodjes, dranken, verse soep, yoghurt, salades, melkproducten en desserts aanbieden. Zelfs een mosselautomaat of een automaat met charcuterie is mogelijk!

Onze technische dienst stemt het toestel precies af op elk product dat u wenst te verkopen.

 

Deze voedingsautomaat kan makkelijk gecombineerd worden met drankautomaat,  snoep&snack automaten, combi-automaat, broodautomaat , soepautomaat of koffieautomaat. Wij hebben een volledig gamma binnen éénzelfde automatenmerk, zodat u een visueel schitterende vendingwall kan creëren en een totaal aanbod kan bieden.

 

Niet enkel bij uw zaak biedt de voedingsautomaat een extra verkoopkanaal op piekmomenten of buiten de openingstijden. Ook binnen bedrijven, ziekenhuizen en scholen verovert de voedingsautomaat zijn plaats. Medewerkers die in nachtploegen werken, telefonisten die enkel een korte lunchpauze hebben, mensen die na hun dagtaak nog avondschool volgen en de tijd niet vinden om boodschappen te doen of te koken. Dankzij de voedingsautomaat kan dit wel ! 

Ons brede aanbod van automaten biedt een oplossing voor elke werkplek of verkoopslokatie. Dankzij onze behuizing kan u de automaat probleemloos buiten geplaatst worden.

 

Betaling kan via het traditionele muntsysteem, maar de automaten kunnen ook voorzien worden van de nieuwste betaalsystemen zoals bankkaart, paywave, biljettenlezer. Ook deze automaten onderscheiden zich door professioneel kwaliteit en duurzaamheid. Ze voldoen aan de strengste Europese milieu- en veiligheidseisen. Ook bezitten de meeste toestellen over een spaarstand die u een beduidende energiebesparing opleveren.

 

Contacteer BDS voor meer informatie betreffende deze verkoopautomaten.

Vleesautomaat

MOSSELAUTOMAAT